Bliv ringet op

Om os

Med mere end 25 års efaring inden for faget samt altid opdateret med de nyeste værktøjer, materiel og viden kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle alarm, låse og sikringsopgaver.

 

Vores kundekreds er alsidig og omfatter virksomheder, den offentlige sektor, boligselskaber samt privat husstande fordelt over hele Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster. Vi kommer dagligt i Vordigborg, Nykøbing Falser samt naturligvis Møn herunder Stege.

 

Vordingborg og Stege Låseservice er en mindre virksomhed uden stor administration og skiftende medarbejdere. Derfor kan du som kunde hos os forvente en høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde, konkurrence dygtige priser, stor fleksibilitet samt en god kontakt med den samme person gennem hele forløbet.

 

Så uanset om du blot har låst dig ude og ønsker en enkelt oplukning eller der skal installeres et større sikringsanlæg er Vordingborg og Stege Låseservice et godt valg.

Et unikt speciale vi har arbejdet med i mange år er forhandling og servicering af pengeskabe, brandskabe og sikringskabe.

Bliv ringet op

Adresse:
Algade 11, 4760 Vordingborg

Åbningstider:
Vordingborg:
Mandag-Fredag: 8-17
Lørdag: 9-13
Stege:
Fredag: 12-17
Lørdag: 9-13