Bliv ringet op

Adgangskontrol

Adgangskontrol er en sikker metode til at håndtere adgangen i ejendommen eller virksomheden.
Med et adgangskontrolsystem får du fuld kontrol over hvem der adgang til hvilke døre og kan styre hvem der kan bevæge sig rundt i hvilke bygninger.

Det er specielt effektivt hvis en nøgle mistes, en medarbejder stopper eller en håndværker skal have adgang i en kort periode. Med dette system kan du øge sikkerheen i bygningen og skabe tryghed for beboere samt medarbejdere.

Adgangskontrol gør det nemt at:

  • Ændre adgangsforhold løbende
  • Tilføje eller udelukke brugere
  • Spærre en nøgle
  • Se hvem der kommer og går

Hos Vordingborgservice bruger vi Roger adgangskontrol systemer

Roger er grundlagt i 1991 og har dermed mere end 20 års erfaring i at producere Adgangskontrol systemer (ADK).

Firmaet er dedikeret til at levere den højeste kvalitet i deres ADK løsninger, hvilket afspejler sig helt ned i de enkeltekomponenter der anvendes i produktionen. Med en ISO 9001 certificering i ryggen som garant for kvalitet investerer Roger løbende i medarbejder ressourcer og produktionsfaciliteter.

Vi fører Rogers brede program indenfor ADK, tidsregistrering og vagtrundering og samarbejdet dateres tilbage til 2004.

Mange af de produkter vi har på hylderne fra Roger i dag er blevet til i et tæt samarbejde imellem Pro-Sec og Roger de er derfor formet og tilpasset med det danske marked for øje.

Roger formår at producere et seriøst kvalitetsprodukt og samtidig holde omkostningerne nede. Dermed bliver produkterne en meget seriøs udfordrer i et marked der ellers er domineret af dyre løsninger.

For installatøren tilbyder Roger ADK et enkelt og tidsbesparende produkt der giver mulighed for IKKE at gå på kompromis med kvalitet, driftsikkerhed og muligheder.

For slutbrugere tilbyder Roger ADK-mulighed for at træffe prisbevidste valg uden at blive begrænset i systemets muligheder

Bliv ringet op

Adresse:
Algade 11, 4760 Vordingborg

Åbningstider:
Vordingborg:
Mandag-Fredag: 8-17
Lørdag: 9-13
Stege:
Fredag: 12-17
Lørdag: 9-13